De eerste bands voor Op De Tôffel 2024 zijn bekend.
De eerste bands voor Op De Tôffel 2024 zijn bekend. Foto: Persfoto

Muziekfestival Op De Tôffel presenteert eerste namen

Vierlingsbeek

Het Vierlingsbeekse Vrijthof is op zaterdag 15 juni wederom het decor voor het nog steeds gratis toegankelijke festival Op De Tôffel.

De 30e editie inmiddels en met trots kondigt de organisatie de eerste vijf namen van het affiche aan. En dat zijn niet de minsten: WIES (populair trio uit Amsterdam scoort met Nederpop met een elektronisch tintje door heel Nederland en België), Droom Dit (dé ontdekking van de afgelopen Noorderslag vol poëtische teksten, elektronische beats, dromerige gitaarlijnen en snijdende synthesizers), Thames (nieuwe postpunkband uit Amsterdam geïnspireerd door The Cure, Fontaines DC en IDLES), Yaro Mila (avant-gardepop: hyperpopmuziek die bij vlagen doet denken aan Britney Spears, Lady Gaga en Dorian Electra) en Subterranean Street Society (Deens-Nederlands trio brengt indie, folk, grunge en rock met een poëtisch randje).

Binnenkort verwacht de organisatie meer namen bekend te kunnen maken voor Op De Tôffel 2024. Alle informatie over Op De Tôffel is te vinden op www.opdetoffel.nl.